vehkacenter

Futsal

Futsalissa pelaa vastakkain kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on kentällä samaan aikaan viisi pelaajaa, maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Peliä pelataan jalkapalloon verrattuna huomattavasti pienemmällä ja kovapintaisella kentällä. Vehkacenterissä Futsalia pelataan salibandykentällä, maalit löytyvät kentän laidalta.

Vuoron varaaminen

vehkaCenteristä löytyy kaksi salibandykenttää, joissa voi Futsalia. Maalit löytyvät kentän laidalta. Varata voi irto- tai vakiovuoroja. Toinen kentistä on varattuna koko ajan salibandylle / futsalille. Toinen kentistä on sulkapalloilijoiden käytössä torstaista lauantaihin, mutta sunnuntaista keskiviikkoon toinenkin kenttä on varattavissa salibandyn tai futsalin pelaamiseen.

Varaa vuoro

Puhelimitse 019 434 697 tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta:

Hinnat

Hinnat löytyvät kootusti hinnastosta.

Sopiva varustus

Tarvittavat välineet ovat pallo ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät tai Futsal-kengät. Vaatetukseksi sopii esim. shortsit tai verkkarit ja t-paita.

Pukuhuone, suihku- ja saunatilat

Varusteet vaihdat tilavissa pukutiloissamme, joissa myös lukittavia kaappeja. Pelien jälkeen pääset suihkuun ja saunaan, jotka sijaitsevat pukutilojen yhteydessä. Juotavaa ja pikkusyötävää löydät kahviostamme.