vehkacenter

Yksityistilaisuudet

vehkaCenterissä järjestät helposti liikunnallisen tapahtuman isommallekin ryhmälle. Voitte valita sulkapalloa, salibandyä, kiipeilyä, pöytätennistä, toiminnallista harjoittelu ironClubilla tai vaikka vähän kaikkea. Päälle suihkut, sauna, virvokkeita ja syötävää.

Monta lajia saman katon alla

vehkaCenter tarjoaa paljon mahdollisuuksia liikunnallisten aktiviteettien ja mukavan tapahtuman toteuttamiseen. Voitte valita usean eri lajin joukosta yhden, järjestää moniotteluita tai vaikkapa kunnon kohotuspäivän. vehkaCenterin yhteydessä olevalla ironClubilla voidaan järjestää erilaisia ohjattuja toiminnallisia harjoitteita ryhmille.

Räätälöi oma tilaisuus

Kysymyksessä voi olla yrityksenne hyvinvointipäivät, seuranne päättäjäiset, polttarit tai syntymäpäivät. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää eri mahdollisuuksista, aikataulusta niin teemme teille sen pohjalta tarjouksen. Soita 019 434 697 tai laita sähköpostia info@vehkacenter.com

Sopiva varustus

Vaatetukseksi sopii esim. shortsit tai verkkarit ja t-paita. ja vaaleapohjaiset sisäpelikengät. Varusteita ja välineitä saa tarvittaessa lainaan myös meiltä.

Pukuhuone, suihku- ja saunatilat

Varusteet voi vaihtaa tilavissa pukutiloissamme, joissa myös lukittavia kaappeja. Liikuntasuorituksen jälkeen pääsee suihkuun ja saunaan, jotka sijaitsevat pukutilojen yhteydessä. Juotavaa ja pikkusyötävää löydät kahviostamme.

Ruokailut ja tarjottavat

Tilojemme on mahdollista myös järjestää ruokailut tai laittaa esille tarjottavia. Vaihtoehtoisesti voi jakaa tilaisuuden osiin ja käydä syömässä välissä syömässä toisaalla.