vehkacenter

Seinäkiipeily

Seinäkiipeilyn perusteet ovat helppo oppia. Seinäkiipeily sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, joilla ei ole liikuntarajoitteita. Kiipeily kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, voimaa, ketteryyttä ja hapenottokykyä. Kiipeily vaatii keskittymiskykyä, rauhallisuutta, sitkeyttä ja omien rajojen tuntemista. Tervetuloa kiipeilemään!

Vuoron varaaminen

vehkaCenterissä on erillinen seinäkiipeilyyn tarkoitettu tila, joihin pääsee kiipeilemään kertamaksulla, ostamalla 10 kerran kortin tai kausikortin. Seinäkiipeily on myös sopiva ohjelmanumero esim. synttäreille. Tilaan saa myös pöydät ja tuolit tarjottavia varten.

Varaa vuoro

Puhelimitse 019 434 697 tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta:

Hinnat

Seinäkiipeilyn hinnat löytyvät kootusti hinnastosta.

Sopiva varustus

Tarvittavat välineet ovat kiipeilykengät tai vaihtoehtoisesti sisäpelikengät. Joustava vaatetus, esim. shortsit tai verkkarit ja t-paita. Valjaat ja köydet löytyvät kiipeilytilasta.

Pukuhuone, suihku- ja saunatilat

Varusteet vaihdat tilavissa pukutiloissamme, joissa myös lukittavia kaappeja. Kiipeilyn jälkeen pääset suihkuun ja saunaan, jotka sijaitsevat pukutilojen yhteydessä. Juotavaa ja pikkusyötävää löydät kahviostamme.

Lisätietoa seinäkiipeilystä

Seinäkiipeily sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, joilla ei ole liikuntarajoitteita. Lajia voi harrastaa ryhmässä tai yksin. Köysikiipeilyyn tarvitaan aina kaksi. Eli jonkun pitää olla varmistamassa, henkilökunnaltamme saat tarvittaessa apua varmistukseen. Boulder-nurkkauksessa voi kiipeillä yksinkin, matalimmassa korkeuksissa ilman köyttä. Boulder-nurkkauksessa on pehmeä ja paksu alastulopatja.

Kalliolaskeutuminen

Järjestämme myös max. 16 henkilön ryhmille kalliolaskeutumisia luonnonkalliolla Hyvinkään Kytäjällä. Kysy lisää p. 019 434 697.