vehkacenter

Lasten syntymäpäivät

vehkaCenterissä järjestät helposti liikunnalliset lasten syntymäpäivät. Voitte valita haluatteko ohjatut synttärit vai järjestää omatoimisesti. Synttäriherkut nautitaan kätevästi vehkaCenterin tiloissa liikkumisen lomassa.

Ohjatut syntymäpäivät

Ohjatut syntymäpäivät sisältävät seinäkiipeilyn lisäksi toisen valinnaisen lajin. Voit kiipeilyn lisäksi valita lumisotapelin, sählyn, temppuradan, fudiksen tai pelejä ja leikkejä. Kokonaisaika on 2 tuntia, josta 1,5 tuntia on ohjattua ja loppuaika on varattu tuomillenne tarjottaville. Saatavuuden vuoksi kannattaa varata syntymäpäivät hyvissä ajoin.

Hinta 110 €

Sisältää tilojen käytön (2 h), kiipeilyn, valinnaisen toisen lajin, välineet ja ohjauksen. Max. 15 hlöä. Soita ja kysy lisää 019 434 697.

Syntymäpäivät omatoimisesti

Omatoimisynttärit sisältävät 1 tunnin valitsemaasi lajia ja 1 tunnin tilankäytön tarjottaville. Lajivaihtoehdot: sähly, fudis ja leikit. Tarvittaessa välineet sisältyvät hintaan. Saatavuuden vuoksi kannattaa varata syntymäpäivät hyvissä ajoin, aikoja rajoitetusti. Soita ja kysy lisää 019 434 697.

Hinta 85 €

Turvallisuuslupalomake

Jokaisen synttäreille osallistuvan lapsen vanhemman tulee täyttää turvallisuuslupalomake ja tuoda se synttäreille saapuessa vehkaCenterin henkilökunnalle.

Sopiva vaatetus ja varusteet

Vaatetukseksi sopii esim. shortsit tai verkkarit, t-paita ja vaaleapohjaiset sisäpelikengätVarusteita ja välineitä saa tarvittaessa lainaksi vehkaCenteristä.

Pukutilat

Varusteet voi vaihtaa tarvittaessa pukutiloissamme, joissa myös lukittavia kaappeja.