vehkacenter

Lasten syntymäpäivät UUTUUS NERF-SYNTTÄRIT

vehkaCenterissä järjestät helposti liikunnalliset lasten syntymäpäivät. Voitte valita haluatteko ohjatut synttärit vai järjestää omatoimisesti.

NYT myös uuttuutena NERF synttärit – yhteistyössä PV Paintballin kanssa. Synttäriherkut nautitaan kätevästi vehkaCenterin tiloissa liikkumisen lomassa.

Ohjatut syntymäpäivät

Ohjatut syntymäpäivät sisältävät seinäkiipeilyn lisäksi toisen valinnaisen lajin. Voit kiipeilyn lisäksi valita lumisotapelin, sählyn, temppuradan, fudiksen tai pelejä ja leikkejä. Kokonaisaika on 2 tuntia, josta 1,5 tuntia on ohjattua ja loppuaika on varattu tuomillenne tarjottaville. Saatavuuden vuoksi kannattaa varata syntymäpäivät hyvissä ajoin.

Hinta 120 €

Sisältää tilojen käytön (2 h), kiipeilyn, valinnaisen toisen lajin, välineet ja ohjauksen. Max. 15 hlöä.

NERF SYNTYMÄPÄIVÄT UUTTA HYVINKÄÄLLÄ!  Erilliset pelipäivät, jolloin rakennamme pelikentän ilmatäytteisistä esteistä. Pelit ovat ohjattuja. Pelit soveltuvat yli 6 vuotiaille ja siitä isommille pelureille ja kyllä aikuisetkin saavat osallistua peleihin! Käytössä erilaisia  nerf-blastereita ja suojalasit, toki saa tuoda omiakin välineitä mukana. Ammuksia ei kannata ottaa mukaan. Pelien jälkeen 30min omille tarjottaville, jotka voitte nauttia synttäritilassa.

kokonaiskesto 2h, hinta 189e

Soita ja kysy lisää 019 434 697.

Syntymäpäivät omatoimisesti

Omatoimisynttärit sisältävät 1 tunnin valitsemaasi lajia ja 1 tunnin tilankäytön tarjottaville. Lajivaihtoehdot: sähly, fudis ja leikit. Tarvittaessa välineet sisältyvät hintaan. Saatavuuden vuoksi kannattaa varata syntymäpäivät hyvissä ajoin, aikoja rajoitetusti. Soita ja kysy lisää 019 434 697.

Hinta 95 €

Turvallisuuslupalomake

Jokaisen synttäreille osallistuvan lapsen vanhemman tulee täyttää turvallisuuslupalomake ja tuoda se synttäreille saapuessa vehkaCenterin henkilökunnalle.

Sopiva vaatetus ja varusteet

Vaatetukseksi sopii esim. shortsit tai verkkarit, t-paita ja vaaleapohjaiset sisäpelikengätVarusteita ja välineitä saa tarvittaessa lainaksi vehkaCenteristä.

Pukutilat

Varusteet voi vaihtaa tarvittaessa pukutiloissamme, joissa myös lukittavia kaappeja.